ВИК услуги

Меню ВиК услуги

Канализация


Фирмата работи с модерна техника за отпушване на PVC, чугунени и каменинови канали. Отпушването се извършва посредством специализирани спираловидни жила и фрези с дълбочина на проникване 60-70 метра.

При подмяна на канализационни тръби или участък от тях се налага къртене и демонтаж на старите тръби и тяхната замяна с нови PVC тръби. Обекта задължително се издава годен за експлоатация след проведени тестове.

При смяна на старите вертикални каменинови тръби в апартаментите се подменят и хоризонталните тръби намиращи се в плочата. Тези тръби отвеждата водата от сифоните до вертикалната тръба. Обикновенно те са железни и са корозирали.

Когато има каменинови тръби, тоалетните чинии са с долно оттичане и при ремонта на тръбите се налага монтирането на нови тоалетни чинии със  задно оттичане.

След демонтаж на стари и монтаж на нови канализационни тръби, сифони и техните връзки в мазето задължително се поставя ревизия. По желание на клиента ревизия може да бъде поставена и във всеки един апартамент.

Укрепването на новопоставените тръби е съобразено с техническите изисквания.

Извозването на старите тръби и отпадъците от ремонта е за сметка на фирмата.

Довършителните работи се извършват от фирмата по желание на клиента.


Фирмата е готава да се съобрази с индивидуалните изисквания на всеки един клиент в границите на технически допустимите норми за работа.

Във връзка с възникнали въпроси, Наш специалист е на Ваше разположение в удобно за Вас време.


Фирмата предлага и:

- Смяна на хоризонтални и вертикални щрангове;

- Ремонт на парни инсталации;

- Монтаж и подмяна на тоалетни казанчета и тоалетни чинии, моноблокове, сифони, мивки, батерии, вани и душкабини;

- Изпомпване на отпадни води.

 

Контакт с фирмата

Търсене на ВиК услуги

Търсени ВиК услуги